Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: postup při tvorbě citronového krému '

Od: Karla.

Vloženo: 1.11.2011 18:03:04

Moc děkuji za Váš recept:-) krém jsem používala na buchtu - korpus z piškotového těsta a na to krém (který mi hned po vyndání z lednice z nakrájené buchty padal a přestal až když trochu povolil...). jde mi o to, že jsem měla strach uvařit máslo v pudinku nebo ho dát do už uvařeného horkého pudinku, protože např. když rozehřeju máslo a potom ho nechám stuhnout, už neztuhne do původní podoby ale oddělí se ta bílkovina (jestli tomu říkám správně) a nevěděla jsem, co by to s krémem udělalo, kdybych to smíchala rovnou ...zkrátka jsem smíchala zvlášť máslo s cukrem a dala jsem ho až do studeného pudinku a říkám si, jestli jsem si zbytečně nepřidělala práci - jestli ty jmenované suroviny můžu příště smíchat rovnou následujícím způsobem : pudink rozmíchaný v mléce, šťáva z citronu, máslo, cukr, žloutky a tohle všechno najednou uvařit? (a nic se přitom nesrazí?) jinak váš recept určitě vyzkouším :-)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 23. ledna 2022
svátek slaví Zdeněk, zítra Milena

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2022 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.