Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Žloutkový krém'

Od: Sagittarius

Vloženo: 30.10.2011 18:25:32

zakladny zltko: 6 zltok+1vajce+150g cukru krupice+100g kremovy prasok alebo zlaty klas alebo puding vanilkovy-vsetko zamiesat, 1l mlieka varit , po bode varu vliat polovicu mlieka do prvej zmes a zamiesat metloui a potom naspet do mlieka, prevarit tak 5 min az kym nezhustne a nestrati sa chut prasku.
Zo zakladneho kremoveho prasku si pripravime maslovy krem do vencekou: po vychladnuti 50% masla do vzchladnuteho kremu slahame v stroji do hladkej peny.POUZIVAME na venceky a na spodny krem pod veterniky.
Alebo zakladnz maslovy krem> 2kg cukru, 600ml vody na rozvar teploty 121c alebo na tzv gulvocku ked je royvar pri teplote 115c dame slahat 1l bielok a po dosiahnuti teploty vlejeme royvar do zpenenych bielok/ slahame takmer na chladnu zmes a potom tam nahadzeme 2 kg zmeknuteho masla a este slahame do peny/ recepturu si moyete upravit na poyadovanu hmotnost samy>


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.