Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kde jsou cukráři?'

Od: Johny

Vloženo: 05.10.2011 12:05:55

Zdravím Tome!

Pokud děláte opravdu poctivou českou klasiku, takovou jakou jsem se já učil na učilišti, pevně věřím, že s tím uspějete, protože o této poctivé české cukrařině už má dnes málokdo potuchy, a myslím, že i na našem trhu chybí?
Tome zkuste nahoře v pravém rohu zadat do vyhledávače "Temperace čokolády" a měl by se vám objevit článek o temperaci čokolády. Je tam popsaná temperace čokolády, tak jak ji už roky používám a funguje mi. Jinak takto na dálku je hodně těžké odhadnout, kde může být problém. Čokoládu skladujte v suchu a chladu, ne v lednici prosím.

Pokud to alespoň nějak pomůže, rádo se stalo ... pokud to nepomůže, zkuste blíže popsat situaci, za jakých okolností se hrudky v čokoládě tvoří?

Až budu mít opět přístup na internet, zkusím se připojit a reagovat.

Popř. zkuste požádat pana Řezáče o můj email, sem ho uvést nemohu.


Přeji mnoho štěstí a držím cukrářské pěsti, ať se vám poctivé sladké řemeslo daří!!!

Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 23. dubna 2024
svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.