Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: bílkový krém '

Od: geremo

Vloženo: 17.9.2011 14:55:18

to co tu popisujete se nazyva italsky snih...existuje jeste francouzky a svycarsky....problem mate v tom,ze pouzivate spatny snih....potrebujete svycarsky ...coz je dvojnasobna hmotnost cukru k bilkum...a sleha se nad vodni lazni k teplote asi 55 az 60stupnu..nebo proste do velmi husta...pak se to jeste dava slehat do robota...do vlazna....problem je v tom ze vy ten bilek vlastne lehce neuvarite.....pokud nalijete jen cukerny roztok...pres bilky tak to proste po case zacne ztacet stabilitu..snih co delate se pouziva do mousse,mrazenych kremu....


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 15. července 2020
svátek slaví Jindřich, zítra Luboš

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.