Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: muffin'

Od:

Vloženo: 28.07.2011 16:01:50

Paolin:
Počet muffin už si nepamatuju. Sorry. Dávám to na cca 150°C ale podle mého přenosného teploměru je tam o něco víc.... spíš 170. Těch 20 minut to peču minimálně, ke konci snížím teplotu.
Myslíte košíčky, jakože plechové důlky, nebo papírové košíčky? Košíček vždy potřebuje důlek, tedy muffinovou formu, jinak se rozjede. Nerad dělám mufiny bez papírového košíčku a tak ty větší košíčky(nevětší co jsem viděl k dostání) vkládám do plechové formy s důlky a vejdou akorát.
Na plech dávám tři formy tušim s šesti důlky jedna.
Hmota z 400 g mouky mi výjde tuším na dva plechy, ale musel bych to zkusit, už jsem je snad rok nevyráběl.
Na plnění je nejlepší cukrářský pytel bez trubičky, s kolíčkem připnutým u ústí. Když plníte, sejmete kolíček a plníte jeden muffin za druhým, je to rychlovka, žádné mazání se se lžičkou.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.