Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Domácí kvásek'

Od: Jůlia

Vloženo: 15.5.2011 18:16:13

Ráda bych zkusila domácí kvásek bez použití droždí. Ale nemohu najít ten správný recept. Prý se na to používá žitná mouka. Šlo by to i z normální pšeničné? A jak se ten kvásek dělá? A jaké je jeho dávkování do těsta, když je v receptu napsané třeba jedna kostička droždí kolik dám toho domácího kvásku? Pokud byste věděli třeba recept na domácí chléb s tímto domácím kváskem tak bych byla moc ráda. Díky.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek 6. srpna 2020
svátek slaví Oldřiška, zítra Lada

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.