Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: mléčná hmota na potahování dortů'

Od: blanka

Vloženo: 05.03.2011 21:00:26

Když se hmota lepí, znamená že je řídká a zahusti ji cukrem nebo suš. mlékom. Rozvalovat musíš mezi folii.
Ale jěstli jsi se pokoušela už různé recepty a pořád se ti nedaří, tak si kup už hotvou potahovací hmotu. Ono to vyjde cenově skoro nastejno jako když si musíš sehnat všechny suroviny. A navyše kupovaná hmota je mnohem trvanlivější a nemusíš rozvalovat mezi folii. Já osobně nejraději používám White Icing a teť jsem testovala novou hnotu Smartflex velvet - to je potahovací hmota a na modelování je Smartflex flover.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.