Reklama
|
Přidat příspěvek do diskuse
|
Odpovídáte na příspěvek 'Re: recepty na pralinky' |
|
Od: Johny |
Vloženo: 23.01.2011 15:47:56 |
Dobrý den Marsikulko,
radíte zájemcům kvalitní čokoládu - čokoládu na výrobu pralinek, ale bez ztemperování se výsledek nemusí vůbec podařit, nebo poté vyklopené čokoládové bonbóny na sobě budou mít nepěkné tukové výkvěty popř. budou šekaté. Zkrátka pokud někdo používá pravou čokoládu, měla by se tato čokoláda nejprve ztemperovat. Co se týče temperování, byl tu nedávno článek. To jen okrajem ....
Johny |
|
|
|
Dnes je pátek pátek 19. prosince 2025
svátek slaví Ester, zítra Dagmar
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|