Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Jaký tuk, mouku, čokoládu,...'

Od: lenca

Vloženo: 19.12.2010 16:39:48

Dobrý den, prosím o radu. Asi se zdá pro Vás zdatné cukráře a cukrářky jakodost o nicem, ale pro mne je to důležité .
Jde mi o to - domácí podmínky - jaký tuk je vhodé použít do těsta, krému. Jaká mouka, čoko,... se vám osvědčila a případně jak poznám, jestli je dobrá - vhodná?. :-)
Z jakékoli mouky neco upeču, ale jak poznáte, která je kvalitní na pečení, to nehápu.
Co se ýče toho tuku - do těsta dávám klasické máslo nebo Hera, stella, zlatá hana.
Do krému pak máslo či zlatá hana. Opět nevím co je vhodné, ajk vybírat, en vím, že třeba babička dává do krému Heru a to mi nechutná - je tam cítit. Jen v kakaovém se vytratí ta chut :-)
Aještě, když děláte kávovou nápln dáváte kávu zrnkovou či instatní.
Moc děkuji kdokoli kdo odpoví. Ráda bych pekla kvalitně, ale nevím koho se na rady zeptat.
Děkuji moc


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 19. března 2024
svátek slaví Josef, zítra Světlana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.