Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: měknutí laskonek'

Od: Johny

Vloženo: 1.12.2010 19:35:40

Ahojky Ivanko, domnívám se, že problém tkví ve vaší receptuře ... píšete že do vyšlehaných bílků, pravděpodobně s cukrem, zamícháte ořechy ... ano, to je možná domácí recept, ale profesionálové zašlehávají do vyšlehaných bílků cukr svařený s vodou na silný let (drátěným očkem se namočení do vařícího cukerného rozvaru a po fouknutí z očka vylétává řetez bublinek), a teprve po došlehání a zchladnutí se zamíchávají mleté ořechy!

Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota 14. prosince 2019
svátek slaví Lýdie, zítra Radana a Radan

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.