Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Brousek, zákalec.'

Od: dana

Vloženo: 28.9.2010 16:39:23

Múj názor je, že nezáleží na teplotě surovin, ale hlavně na teplotě trouby. Začátečníci dělají jednu chybu, že ze strachu aby něco nespálili, tak pečou na nízkých teplotách. Nedá se jednoznačně říct na kolik stupňích se co peče, protože každá trouba je jiná, ale pokud se udělá brousek tak to je správně naběhlé těsto v troubě, ale malá teplota a nestačí se upéct a sedne ..Proto je dúležité si pamatovat teploty a zkoušet přidávat aby se pečení povedlo. A hlavně neotvírat a nehrkat s plechem. To je vše co k tomu můžu poradit. Ať se dílo daří všichni jsme začínali..dana


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 30. listopadu 2020
svátek slaví Ondřej, zítra Iva

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.