Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: gumpasta,tvarovaná čokoláda'

Od: jana

Vloženo: 26.8.2010 21:42:33

modelovaci cokolada se pripravuj takto: 2lžíce kukuřičného sirupu(může být i glukozový) a 100g čokolády na vaření ...... čokoládu rozpustíme a vmícháme sirup ... dáme na hodinku uežet do lednice.... modelovací čokoláda není vhodná k potahování dortů ... aý ztuhne je taková gumová...nejlepší je na květy


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 25. února 2020
svátek slaví Liliana, zítra Dorota

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.