Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Piškotová roláda'

Od:

Vloženo: 17.8.2010 17:56:43

Jasně že má. Obecně šlehají-li se celá vejce, mají hmoty jemnější póry. Na rolády se jednoznačně hodí postup s celýma vejcema + nahřátí na 45°C. Nakonec se ještě přilévá do vajec voda, nebo se před šleháním dávají do vajec žloutky navíc, díky čemuž je pak roláda vláčnější.
Papír cukráři ničím nepotírají a sloupnout jde taky. Musí se upéct rychle a nesušit zbytečně.
Karlos


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota 23. března 2019
svátek slaví Ivona, zítra Gabriel

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.