Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: ŽELATINA-POMOOOOOOC !!!'

Od: Johny

Vloženo: 27.7.2010 19:53:21

Dobrý den Marto,

já jsem vždy používal pouze agar sypký a používali jsme dávkování 10 g agaru agaru na 1 litr vody (popř. ovocné šťávy).
Nevím jak je to u agaru, ale mám ten dojem, že u želatiny se rovná jeden plátek 2,5 g váhy.

Zde je receptura, kterou jsme používaly na přípravu agarové polevy na ovocné dorty -

1 litr voda (nebo např. šťáva z kompotu), 10 g agar agar, 350 g cukr krupice, 80 g škrobového sirupu (malé množství rozpuštěné kyseliny citrónové na dochucení).

Přeji mnoho úspěchů.

Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 16. října 2019
svátek slaví Havel, zítra Hedvika

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.