Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: kávové zrna'

Od: Helena

Vloženo: 24.3.2006 18:42:51

A ještě jsem zapoměla na maličkost. Když nejde to zrno z formy ven tak vemu nožík, trošku nožíkem zboku zrno jakoby podeberu a - už je venku.
A nelekejte se když to udělané zrno bude ležet v teple na tácku, že je ten krém uvnitř marcipánu měkký. Tak to má opravu být. Někdy Vám v obchodě prodají nějaké starší - odleželé a ty jsou tvrdší, nebo jsou i zrna griliášová (griliáš. náplň) a ta je taky tvrdší. Ale tu griliáš. náplň jsem ještě nedělala.
Ten recept co jsem Vám poslala je opravdu z cukrařiny, je to děláno podle norem (kterých se muselo dříve držet).
A já už končím, protože teď peču listové rohlíčky s mákem a ořech¨. náplní, tak ať z nich nemám černochy! Helena


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 24. listopadu 2020
svátek slaví Emílie, zítra Kateřina

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.