Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Snese se krém na dort s marcipánem?'

Od: Janina

Vloženo: 24.01.2010 18:04:59

dobrý den, ted jsem našla recept na máslovou glazuru přímo pod fondán nebo marcipán, 60g pevného rostlinného tuku, 60g másla 1 kávová lžička vanilkového extraktu, 450g prosátého cukru práškového,2 polévkové lžíce mléka
postup|: maslo a tuk mixovat,až se spojí tak vanilku a postupně přidávat cukr po 100g na střední rychlost, skladovat v lednici přikryté vlhkou utěrkou
ještě jsem nezkoušela


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.