Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Odpalované cesto'

Od: Jana

Vloženo: 05.01.2010 18:59:06

Zdravím všechny cukrářské nadšence v novém roce a přeju všem, aby se práce vždy dařila. A hned mám dotaz - odpalované těsto zvládám, dělám ho z mléka a másla, peču na téměř suchém plechu, protože když je trochu víc pomaštěný, korpusy jsou vypouklé a jdou špatně prokrajovat. Potíž mívám s větrníky - jejich dno je skoro v polovině případů tak tenké, že je musím plnit do horní poloviny, spodní pak opatrně přiklopit, a otočit až po ztuhnutí. Někdy je sundám z plechu a mají vespod uprostřed díru, uvnitř je samozřejmě dutina, korpus je krásně propečený, ale to dno tam prostě chybí. Prosím poraďte, co dělám špatně? U věnečků nebo banánků tento problém nemám, přitom je to stejné těsto, stejný postup, všechno stejné. Děkuji předem za rady.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.