Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Javanais'

Od: Jarek

Vloženo: 31.12.2009 14:46:16

Gábi moc díky za rekci, ted ste mě přesvědčila a javanais vyzkouším. jenom se vás zeptám když ste ho dělala doma tak jestli to je vyšší korpus a dá se promazávat a nebo jestli si musím upéct více plátů? a ten krém ste dělala podle receptu a nebo podle té poznámky u receptu? Já totiž dělal jako učen v jedné cukrárně a tam se dělal zákusek z javanais plátů. pláty se slepovaly kávovým krémem obarveným kulérem. potom se to potahovalo CKP a řezalo na kousky ( obdelníčky ) a potom se z jednoho rohu do rohu se udělala hladkou trubičkou čára a doprostřed se dalo kávové zrno z čokolády. právě proto sháním recept na dobrý javanais plát abych si o mohl upéct.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota 6. června 2020
svátek slaví Norbert, zítra Iveta a Slavoj

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.