Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Javanais'

Od: Gábina

Vloženo: 31.12.2009 7:40:31

Recept jsem již dvakrát úspěšně vyzkoušela, recept je na domácí plech...

Jinak bych ráda ještě podotkla něco k náhražkám... Je moc velká škoda, že jsou v cukrárnách - a to i těch "lepších" - tak moc používány, protože poctivé suroviny prostě nikdy nenahradí, a když se ušetří, tak se šetří i na chuti, čímž se okrádáme o to nejdůležitější v cukrářství - o chuť... A jak píše Johny o dortech našich babiček, našla jsem doma kuchařku Marie Haškovcové z třicátých let a zkusila podle ní kaštanový dort. Byl bez mouky, jen mleté kaštany a mandle, takže vyšel na víc peněz a na hodně práce, jenže výsledek byl úžasný...


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 3. června 2020
svátek slaví Tamara, zítra Dalibor

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.