Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Jak správně nazývat '

Od: Johny

Vloženo: 13.11.2009 19:14:25

Vážení kolegové a přátelé, jsem opět zde.
Tak jsem měl možnost se zeptat, jak je to vlastně se žloutky a bílky v cukrářské výrobě. Paní která pro firmy a podniky zpracovává systémy kritických bodů (HACCP), mi potrvrdila, že žádná taková vyhláška nevyšla!!! Takže vaječné bílky i žloutky se smějí v našem nádherném řemesle používat.
Dokonce jsem se dozvěděl, že hodně předpisů po přejití pod evropskou unii polevilo, co se týče výtluku vajec, oddělené lednice na vejce .... vše je prý volnější, ale cukrář stále zodpovídá za to, že jím vyrobený produkt bude mikrobiologicky vyhovovat. Problémem je, že hygienické kontroly stále argumentují paragrafy, které jsou zastaralé a již pozměněné! Ale na to jsme u nás v republice už asi zvyklí, že si každý úředník dělá své vlastní předpisy, že?

Přeji krásné dny plné sladkých vůní!

Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 28. března 2024
svátek slaví Soňa, zítra Taťána

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.