Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: krém'

Od: Johny

Vloženo: 24.09.2009 22:45:18

Evičko, děkuji, že jste si našla čas a zareagovala. Je super, že vás sladké řemeslo tak moc baví. Co se týče otevření cukrárny, jen bych rád podotknul, že cukrařina je těžká řehole, ač to možná tak mnohým nepřipadá.
Co se týče mlsných zákazníků, samozřejmě většině stačí to co tu je, protože zkrátka nic jiného nebylo, ale naštěstí se situace pomalinku začíná obracet a lidé začínají reagovat na nabídku kvalitních a chutných zákůsků. Možná že se i u nás dočkáme doby, kdy zákazník za vynikající cukrařinou bude ochoten ujet kus cesty, či dokonce jet přes kus republiky. Zatím jsem o tomto slyšel pouze ve Francii, kde má cukrařina velmi vážené místo v gastronomii.
Jak jsem již několikrát říkal, rád bych se dožil doby, kdy bude cukrařnina uznávána i u nás, a toto krásné staré řemeslo opět ožije v celé své kráse.
Musím se přiznat, že jak píšete o malých cukrárnách, máte pravdu. Mají své osobité kouzlo a proto bych zde rád opět poděkoval, protože jsem díky tomuto serveru takovouto malou cukrárnu našel a mám tu čest v ní pracovat.
Evi, přeji vám mnoho zdarů ve sladkém tvoření.

S pozdravem Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.