Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: krém'

Od: Karlos

Vloženo: 21.09.2009 8:33:02

No pod pojmem tukový je snad krém s margarínem místo másla ne? Tradiční "máslák" není složitý na výrobu a je myslím si tím nejlepším pro domácí přípravu. Pudink se dává běžně, naopak modifikované škroby jsou tu spíš z ekonomických důvodů, je to úspora času a práce, někdo ještě vyrábí jakýsi domácí pudink s použitím mouky, bešamel. I takový krém může být velmi dobrý, osobně však dávám přednost pudinku.
Karlos.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.