Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: krém'

Od: Johny

Vloženo: 18.09.2009 21:46:13

Jen pár připomínek. Tento styl cukrařiny, bych vůbec jako profesionál nenazval "moderní". Pod pojmem moderní cukrařina, si představuji využití kvalitních čerstvých surovin a polotovarů. Prášek, který se rozmíchá ve studené vodě je směsí modifikovaných škrobů - tudíž škrobů, které jsou upravené, aby bobtnaly i ve studené vodě. Co se týče lehkosti krému, záleží na technologickém postupu přípravy a použitých surovinách. I z másla, lze při správném postupu připravit "lehký krém". Např. francouzský máslový krém, je dle mého názoru lehký a považuji ho za velmi velmi kvalitní krém.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa středa 24. dubna 2024
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.