Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: krém'

Od: Karlos

Vloženo: 14.9.2009 14:25:37

V cukrárně dělají taky z pudinku a másla, nebo margarínu. Poměr je obvykle 1:1 a puding je tužší než uvaříte ze sáčku, proto se doporučuje dát polovinu mléka, tedy čtvrt litru, nebo dva prášky na půl litru. Máslo se nevmíchává ale zašlehává. Proto je asi lehčí.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 7. března 2021
svátek slaví Tomáš, zítra Gabriela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.