Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: ŽELATINA-POMOOOOOOC !!!'

Od: Hav

Vloženo: 16.6.2009 16:39:57

Ještě mám jeden dotaz : na ztuhlou jogurtovou náplň nebo šlehačku s Alaskou jsem nalila agar agar. Protože jsem ho lila teplý, trochu podkladu se rozpustilo a udělalo v želé nepěkné bílé skvrny. Lze tomu nějak zabránit? Bojím se nechat želé příliš vychladnout, aby mi nezačlo ihned po nalití rosolovat a pak by neudělalo hladký povrch.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 20. října 2020
svátek slaví Vendelín, zítra Brigita

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.