Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'ŽELATINA-POMOOOOOOC !!!'

Od: amebaa

Vloženo: 16.6.2009 13:15:41

Dobrý den, také bych prosila o radu. Dokud se prodávala vážená želatina - taková velká zrníčka, dařilo se mi s ní pracovat dobře. Teď co je na trhu všechno možné, už mi nikdy nic dobře neztuhne. Chtěla jsem se zeptat, přidávat rozpuštěnou želatinu do šlehačkové náplně nebo naopak? Některá želatina tuhne ještě horká a pak se šlehačková náplň rozpustí. Taky tu píšete že 6 plátků želatiny = 3 lžičky práškové, ale nevíte jak je to s gramáží? Není lžička jako lžička :-))
Díky za radu - Hanka


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 21. října 2019
svátek slaví Brigita, zítra Sabina

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.