Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: ŽELATINA-POMOOOOOOC !!!'

Od: Hav

Vloženo: 6.6.2009 16:23:47

Prosím o vysvětlení , zda použití plátkové nebo mleté želatiny může ovlivnit kvalitu výrobku. Nemám teď na mysli tuhost, ale chuť. Zkoušela jsem ztužit johurt se šlehačkou. S plátkovou želatinou, kterou lze rozpustit v malém množství tekutiny, byla hmota výrazně jogurtové chuti. Pak jsem totéž dělala z mletou želatinou. Aby nabobtnala, tak jsem ji musela namoččit do poměrně dost tekutiny - použila jsem mléko, výsledek nebyl špatný, ale ta výrazná jogurtová chuť tam už nebyla.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 21. října 2019
svátek slaví Brigita, zítra Sabina

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.