Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Kde jsou cukráři?'

Od: karlos

Vloženo: 16.05.2009 16:04:46

Pěkné počtení.
Oni jsou lidi dneska hrozně zmlsaní, a naučili se šetřit na jídle. Koupí raději levný salám, nebo levný zákusek v obalu. Vzpomínám si že jsem se jako kluk těšil do mléčného baru, na větrník či něco jiného. Ale to byl větrník se šlehačkou z kravského mléka, s tou chladivou chutí, jak se v učebnicích uvádí. Byla to fakt lahoda. Bohužel dnes mi připadají větrníky skoro bez chuti, když pominu fondán, a korpus které zůstaly normální. Nějaký divoch v pralese bude šťastný za trochu plástve medu, a bude to pro něj vrcholná slast, kdežto evropan už vzkoušel tolik pochoutek, už neví co by, do tětí se cpou bombony a td. Je tu taky problém ekonomický, současná situace nedovoluje dle mého ten přepych, aby provozovny mohly vyrábět "kvalitu". Zákusky jsou pak třeba drahé a to se zákazníkovi nelíbí.
In jsou dneska počítače, technika, obchod, jít na cukráře? Proč ne, ale kolik procent vyučených to bude dělat? Děcka maj už na učňáku jasnou představu, že tohle dělat nepůjdou....a jen to dochodí, myslim že se nemýlim.
Karel.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.