Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Dana'

Od: Johny

Vloženo: 14.4.2009 18:46:17

Co se týče cukrkandlu, správně je i kandys, pod tímto názvem se prodává. Již jsem jednou reagoval, ale příspěvek se asi někde zatoulal.
Vyrábí se obrovských krystalizačních nádobách, kde se odpařuje z vysoce koncentrovaného cukerného roztoku. Pokud je roztok z bílého rafinovaného cukru, vzniká bílý kandys.
Jedná-li se o hnědý kandys, byl před krystalizaci zkaramelizován.
Jak u bílého, tak u hnědého kandysu jde o 100% sacharózu.
Výborně se hodí ke slazení čajů a kávy, při výrobě likérů ...
Recept bohužel nemám.

Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 23. ledna 2022
svátek slaví Zdeněk, zítra Milena

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2022 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.