Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Vysušené moučníky'

Od: Johny

Vloženo: 26.3.2009 21:05:16

Tak co se týče kynutého těsta - močníků, zkuste porovnat různé receptury co se týče obsahu tuku v jednotlivých recepturách. Do správných receptur údajně naše babičky dávávali tři druhy tuku - olej, máslo, sádlo.
Když dort při pečení vyběhne a má čepici, znamená to, že bylo uprostřed více hmoty než na okrajích. Nebuďte smutná, to se stává běžně i nám profíkům. Po upečení vršek dortu poprášíme moukou a otočíme ho na plech vyložený papírem. "Čepice" se částečně srovná, pokud to nepomůže, čepici zkrátka zkrojte.

S pozdravem Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 30. března 2020
svátek slaví Arnošt, zítra Kvido

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.