Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: listové šátečky'

Od: Johny

Vloženo: 4.3.2009 15:44:08

Zdravím!
Ikdyž těsto potřete vajíčkem, možná to nebude co platné, alespoň co já vím z praxe. Stačí když si potřete jen jeden cíp čtverečku a to ten, který bude "přetahovat". Nejlepší bude, když ten jeden cíp čtverečku který překládáte, přetáhnete až naspod šátečku a takto ho přiložíte na plech. Teď už by se vám šátečky neměli rozevírat, protože na tom přeložené cípu vlastně spočívá celá váha pečeného šátečku. Jinak odpočinutí i teplota pečení šátečků je vpořádku. Jen pokud chcete mít šátečky krásně lesklé, potřete je před pečením vajíčkem, třeba rozmíchaným s mlékem.
Ať se sladké dílo daří, Johny.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 18. dubna 2021
svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.