Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: barevné pláty'

Od: Johny

Vloženo: 25.2.2009 19:07:12

Dášo,
opravdu je nejlepší použít na pečení silikonovou nebo teflonovou podložku, obávám se, ze z papíru vám to půjde špatně sundat a když už se vám to povede, bude to otrhané (bude to vypadat jak vy říkáte škaredě).
Zde je receptura, opět bude bohužel nutný přepočet pro domácí pečení:

Marcipánový plát - 1 ks - pro výrobnu

0,170 kg vejce, 0,250 kg marcipán na pečení, 0,110 kg bílky, 0,020 kg cukr krupice, 0,025 kg rozpuštěné máslo, 0,030 kg mouka hladká

- vejce s marcipánem na pečení vyšleháme do husté pěny a na konci šlehání opatrně vmícháme rozpuštěné máslo
- bílky s cukrem si vyšleháme do pevného, nepřešlehaného sněhu
- obě hmoty lehce spojíme a vmícháme prosátou hladkou mouku

- ihned tvarujeme a pečeme

- pečení je stejné jako u plátů




Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 10. srpna 2020
svátek slaví Vavřinec, zítra Zuzana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.