Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Parizsky krem'

Od: Lucissek

Vloženo: 24.02.2009 20:56:06

Dobry den, mam mensi problem.. v jednom casopise jsem nasla recept na lehky parizsky krem. Uvedene suroviny byly: 1l smetany ke slehani, 160g holandskeho kakaa, 160g piskoveho cukru a 8 vanil.cukru. Uz od pohledu se me zdalo ze toho kakaa je tam prilis. Tak sem to skusila. Je to opravdu velice huste a nejde mi to vyslehat. Ja mam sice jiny recept z praxe ze skoly, ale myslite ze se tohle da nejak jeste zachranit? Predem dekuji za odpoved.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.