Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Sušené bílky'

Od: Jana

Vloženo: 20.2.2009 12:36:28

Dobrý den,
chtěla jsem poprosit někoho kdo má zkušenosti se sušenými bílky, jestli by mohl napsat něco o tom jak se s nimi pracuje, jak se z nich dělá poleva - třeba při zdobení perníků. Perníčky jsou moje velké hobby ale nebaví mě při přípravě polevy pořád pracovat s vajíčky, zbývají mi pak žloudky a nevím co s nimi.
Díky moc.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 21. října 2020
svátek slaví Brigita, zítra Sabina

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.