Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: bisquita'

Od: Lubin.

Vloženo: 31.01.2009 21:55:07

S bisquitou pracovat neumím. Na roládu používám osvědčený recept. Stáčím ji jen za studena a uchovaná pod folíí se dá stočit i druhý den.
Zde je onen recept:
5 vajec, 80g cukru písek, 100g polohrubé mouky a 5 lžíc horké vody.
Bílky s cukrem vyšlehám do 2/3 a pak přidám vodu.Vmíchá rozkverdlané žloutky a nakonec jemně zapracuji mouku. peču rychle. Předpis je na domácí plech.
Lubin.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.