Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Parizsky krem'

Od: Hav

Vloženo: 17.12.2008 13:37:36

Prosím Vás, nějak se mi nezdá, že by z 1 litru šlehačky a 1 kg čokolády vznikla pařížská šlehačka. Spíše bych to tipovala na hutný krém na lanýže.
Pařížskou šlehačku dělám 10 dkg čokolády na 1/4 litru šlehačky a je to tak akorát.
Nedávno jsem požila místo čokolády na vaření 60 % čokoládu a skoro se to nedalo ušlehat, jak to bylo pevné.
Můžete se někdo vyjádřit ?


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.