Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Punčové řezy'

Od: Blanka

Vloženo: 22.11.2008 18:36:05

ahoj, já punčák dělám tak, že si svařím 1l vody s 1kg cukru, tak 3minutky, nechám schladit na zvládnutelnou teplotu, rozdělím na 2 díly, jeden díl obarvím na červeno a dám tochu rum.aroma, druhou polovinu rozvaru obarvím na žluto a dám punčové aroma, jeden korpus prokrojím vodorovně, spodek pomažu marmeládou, 2. korpus prokrojím taky vodorovně a ještě na pruhy, střídavě - jako terč dávám kola máčená v rozvarech,(hodně je tlačím k sobě) přiklopím dalším dílem potřeným marmeládou a pokapu ještě některým rozvarem. Ty suché korpusy navlhnou od toho středu. Zatížím a nechám do druhého dne. Vyndám z formy, jemně potřu marmeládou, aby poleva nebyla hrbolatá, přeliju fondánem nebo čokoládou a nechám ztuhnout. Hodně zdaru!


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota 6. června 2020
svátek slaví Norbert, zítra Iveta a Slavoj

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.