Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: rumové pralinky'

Od: klm

Vloženo: 6.9.2008 0:09:12

Zkušenosti s tím mám vcelku bohaté. Než jsem přišel na to jak tak mě to stálo dost peněz a hlavně času.Pana Tontiho jsem viděl také a od toho jsem se odpíchl. Škrob musí být "zralý" a hlavně perfektně suchý do takové uhlazené vrstvy škrobu se nadělají důlky-negativy a do těch se nalije cukrový rozvar s alkoholem (pozor na jeho cukernatost). Po cca 5-7 min se opatrně zapráší a nechá cca 24 hodin. Pak se opatrně vyjme, opráší a potáhne čokoládou. Vliv na výrobu má i vlhkost vzduchu. Princip je takový, že přesycený cukrový roztok začne krystalovat díky škrobu po krajích a ne uprostřed. Na tvaru tak dalece nezáleží.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 21. října 2020
svátek slaví Brigita, zítra Sabina

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.