Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do větrníků'

Od: Johny

Vloženo: 1.9.2008 18:39:30

Karamelový základ se už jen opatrně zamíchá do pevně ušlehnaé smetany ke šlehání, nešlehá se. Totéž platí i u žloutkové šlehačky, rozšlehaný puding nebo základní žloutkový se opatrně zamíchá do pevně ušlehané smetany ke šlehání. Co se týče smetany ke šlehání, je nejlepší s 33% tuku, ale dnes již převládá 31% obsah tuku.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 16. prosince 2019
svátek slaví Albína, zítra Daniel

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.