Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Rekvalifikace na cukrářku'

Od: Oloušek

Vloženo: 1.9.2008 10:12:19

Jarko receptur na kokosky je spousta, z toho co píšete si myslím že jste měla hmotu málo nahřátou a moc zředěnou bílky.
Záleží jak jste zkušená cukrářka. Pokud ale máíte jinou recepturu než je originál na cukrářký kokosek, tam těch věcí proč se to nedaří může být mnohem více.Třeba špatný poměr surovin.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek 10. července 2020
svátek slaví Libuše a Amálie, zítra Olga

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.