Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krém do větrníků'

Od: karlos

Vloženo: 1.9.2008 8:16:52

náplně jsou dvě. Nejprve se stříkne ta žloutková, na to se pak stříkne pytlem a řezanou trubicou ta karamelová. Obvykle zhruba ve stejném množství. S fondánovou polevou je to tak, že na větrníky se těžko udělá nějaká náhražka, která by mohla fungovat. Lépe je si fondán vyrobit, nebo koupit hotový. Výroba již dnes není zas takový problém. Glukózu koupíte snadno v supermarketu pod názvem glukopur. V originále je sice škrobový sirup, ten však obsahuje převážně glukózu. S glukopurem to jde výborně, lze tak vyrobit plnohodnotný fondán.
Glukózy se dává 20% na cukr řepný, dává se do roztoku až po překročení 115°C, v podstatě se v něm jen rozvaří....
Karel.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 9. srpna 2020
svátek slaví Roman, zítra Vavřinec

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.