Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Donuty'

Od: Karlos

Vloženo: 18.8.2008 12:58:54

60°C mléka= blbost. K čemu? Abych rozmíchal cukr stačí mi studené, a pro působení kvasinek to chce mléko vlažné. 60C spolehlivě zabíjí kvasničné buňky.
Pokud se to rve do forem nejsou to kobliky, koblihy se smaží v olejové lázni. Jaké formičky?
To vypadá jak špatný překlad anglického textu:-)
Jakou konzistenci má mít těsto?
Huí...karlos.




Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 20. srpna 2019
svátek slaví Bernard, zítra Johana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.