Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: čokoláda a 100 % tuk'

Od: Hav

Vloženo: 30.7.2008 15:21:13

Myslela jsem to tak, že byste vy či někdo jiný uvedl - zkoušel jsem tento recept, nevyhovuje mi proto a proto, myslím, že lepší je tento z toho a toho důvodu a podobně.
Další problém vidím i v tom, že se zde prolíná linie profesionálů a amateérů a tím si občas nerozumíme. Ne všechny recepty báječné na doma se asi hodí pro cukrárenskou výrobu a naopak.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 16. října 2019
svátek slaví Havel, zítra Hedvika

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.