Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Žloutkový krém'

Od: Karlos

Vloženo: 30.7.2008 11:45:32

Takže do větrníků se dává žloutková šlehačka. Je to ušlehaná smetana lehce spojená(smíchaná) s propasírovaným a vyšlehaným pudinkem 1:1
Naproti tomu do věnečků se dává žloutkový krém základní ochucený rumem nebo r. trestí, což je rozšlehaný pudink s cukrem a máslem. Poměr pudinku a másla je tušim 1:0,2 ale sto pro to nevim. Možná je to zbytečné ale chtěl bych zde připomenout, že na klasický vanilkový pudink je třeba dát poloviční množství tekutiny(mléka) proti množství doporučeném výrobcem, jinak je moc řídký. Takto udělaný pudink je pak jako z cukrárny, a krémy jsou s ním jenda báseň.
Karel.



Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 24. června 2019
svátek slaví Jan, zítra Ivan

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.