Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: zdobení K2'

Od: Johny

Vloženo: 24.7.2008 21:01:48

Nemám momentálně stálý přístup na internet, tudíž jsem nemohl reagovat dříve.
Hmotu K2 dáte do koltíku malého šlehače (je zapotřebí silnější než ruční) a pomocí protínačky (mikuláše ...) na pomalý chod začnete míchat a postupně přiléváte po malinkých množstvích horkou vodu, až vznikne mnota, která se dá stříkat pomocí trezírovacího sáčku - ale pozor ať hmotu nenaředíte moc!, byla by pak řídká a ozdoba se stékala, je třeba vyzkoušet. Hmotu lze stříkat buď hladkou nebo vroubkatou trezírovací trubičkou a lze pomocí speciální trubičky tvořit i kanýrky na boku dortu, nebo stříkat ornamenty na bok dortů, hmota pomerně dobře drží.
Jinak na lepení zaschlých ozdob zkuste použít již zde zmiňovanou bílou čokoládu.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota 11. července 2020
svátek slaví Olga, zítra Bořek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.