Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: fondán na věnečky'

Od: Jarka

Vloženo: 9.7.2008 21:04:47

Dotaz, proč mi popraskala fondánová poleva na věnečky? Je to tím, že jsem ji moc zahřála a nebo tím, že byla dosti tuhá a málo ředěná tekutinou: Jak jsem si přečetla nejdříve se musí ten fondán nahřát a až potom ředit. Já jsem to ředila přímo hned jak jsem to dala do misky a tu do nádoby s vodou. Díky


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 16. října 2019
svátek slaví Havel, zítra Hedvika

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.