Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Uchovávání zmrzliny'

Od: Lenka Kořánová

Vloženo: 9.6.2008 19:20:48

Máme restauraci a rádi bychom zavedli zmrzlinové poháry z kopečkové zmrzliny. Problém ovšem je v tom, že ve všech mrazácích uchováváme zboží, které vyžaduje velmi nízkou teplotu hluboko pod bodem mrazu, při které je ovšem zmrzlina tvrdá jako kámen, tudíž nepoužitelná. Jak se to obvykle řeší? To si máme koupit další mrazák jen na tři kyblíky zmrzliny, abychom tam mohli udržovat teplotu kolem -8 °, kterou má zmrzlina mít?


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota 8. srpna 2020
svátek slaví Soběslav, zítra Roman

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.