Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Krémy ze šlehačky'

Od: Jana

Vloženo: 3.6.2008 20:06:27

Často dělám čokoládový krém - drze tomu říkám pařížský - tak, že v hrnci pomalu rozpustím jednu šlehačku s jednou čokoládou na vaření, až tam nejsou kousky. Když trochu vychladne, přidám do toho 2 másla, trochu pomalu rozšlehám a nechám do druhého dne v chladnu. Druhý den to trošku nahřeju, přidám trochu mletého cukru a třeba i kakao a vyšlehám hladký krém. Podobně dělám i karamelový krém - v hrnci rozpustím asi čtvrt kila krystal. cukru na hnědý hladký karamel, přiliju horkou neušlehanou šlehačku (po trochách, dost to vypění) a zase, až to trochu zchladne, přidám 2 másla a zamíchám, nechám do rána v chladnu, druhý den vyšlehám.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 10. prosince 2019
svátek slaví Julie, zítra Dana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.