Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: K2 , modelovací čokolády , modelovací hmoty'

Od: Soptík1

Vloženo: 21.5.2008 20:41:25

Já jsem dělala taky z čokolády a sirupu, obalila jsem tím dort a myslela jsem že bude vše super.
Jenže když došlo na krájení, byla jsem zhrozená.nešlo to totiž vůbec uříznout - bylo to pružné a takové gumové, že to prpstě nešlo uříznout a jakjsem zatalčila na nůž celé mě to propadlo a stlačilo se to dolů, ten "plášť mi to celé stáhnul pod nožem...:-(

Ale zajímal by mě rozdíl mezi K2 a klasickým falešným marcipánem - jak chutná K2, nebo gum pasta? je to hodně sladké? a fondát? jak to chutná????
Něco bych zkusila pořídit koupit, ale aby mi to chutnalo..díky


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 12. července 2020
svátek slaví Bořek, zítra Markéta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.