| 
 Reklama
          
 
 | Přidat příspěvek do diskuse
 
 
 
 
 | 
  
    | 
  
    | Odpovídáte na příspěvek 'Re: želatina do tvarohu' |  
    | Od: Jana | Vloženo: 29.04.2008 20:35:32 |  
    | Někdy dělávám podobný "tvarožák", práškovou želatinu nechám třeba půl hodiny nabobtnat, ale ne ve vodě, ale v mléce, potom to trochu zahřeju a želatina se krásně rozpustí. Šlehačku lehce vmíchám až úplně nakonec. Když do této směsi přidáte třeba jogurt nebo kysanou smetanu, dá se to klidně použít i na Krtkův dort. |  |  
 
 |  | 
          Dnes je pátek pátek 31. října 2025svátek slaví Štěpánka, zítra  Felix
 Top 5 měsíceReklama  ReklamaReklama |